2009. július 5., vasárnap

Hétvége Cereden
Hétvégén otthon voltunk... a régi otthon... És ha már az idő kegyesen megengedte, begyújtottunk a kis grillsütőben. És hogy mi van a fenti kép egyes részein?

A jobb felső sarokban két kis gerlebébi... a szüleim házának egyik ablaka alatti fára fészkelt egy gerlepár... és rögtön családot is alapítottak. :-)

A macsek szintén jobb oldalon nagymamámé... gyönyörűszép kis disznó, de megfogni, simogatni nem hagyja magát. :-(((

A kép középpontja szüleim hétvégi gombázásának egyik legszebb eredménye. Sajnos azonban a sok eső ellenére sincs vargánya-, vagy ahogy felénk mondják szepe-dömping. Annyi azért került, hogy kóstolásra elég legyen. ;-)

A grillezéshez tulajdonképp anyukám készítette elő a finom húsokat, a hamburgerrel viszont én kísérleteztem. Még csiszolni tervezem, de finom alappal indulunk...

Természetesen, mint az lenni szokott, dupla adag húst és miegyebet sütöttünk, mint amennyi elfogyott... de ezen már senki nem lepődik meg. A lényeg, hogy mindenki jóllakott és egy kis ideig együtt voltunk. Ízlett a mustáros, fokhagymás tarja, a hagymás, fűszeres csirke és a hamburger is, hogy a képviselőfánkról már ne is beszéljünk!

Nincsenek megjegyzések: