2009. október 28., szerda

Csőbe húzott karfiol




Igazából nem új a recept, nem is olyan régen került brokkolis verzióban hasonló a tányérra és az nagyon tetszett. Most nem kaptam épp brokkolit, gyönyörű szép karfiolok pukkadoztak viszont a kis zöldségesnél. Ugyan a szín merőben eltérő, gondoltam, adok ennek a megoldásnak is egy esélyt.

És milyen jól tettem!

Nem futok neki még egyszer a receptnek, tényleg talán csak az tért el, hogy most Pannónia és Cheddar került a kupac tetejére. Csak olyan jól nézett ki, hogy le kellett fotóznom. Szuper gyors vacsora és másnap is jól vizsgázik újramelegítve. Az adagok pedig szabadon variálhatók.

3 megjegyzés:

Yasmine írta...

Remek kis kaja, nálunk is nyerő! És tényleg kár lett volna nem lefotózni. Nagyon guszta! :-)

Zsuci írta...

Te is hasonlóan készíted, Yasmine?

Yasmine írta...

Igen, csak nálunk a gyerekek nem szeretik a Pannónia sajtot. Így vagy trappista, vagy edami kerül rá. Szoktam néha keverni, fele karfiol, fele brokkoli. Így is, úgy is klassz. :-))